plutosjefen

kattememoarer fra et macholiv

Om meg

Innsiden:

Pluto, det er meg. Vokteren av holmen der jeg bor, av de tobeinte der, og eieren av den flotteste pelsen nord for ekvator (men nei, dette er ikke en rozablogg).

Navnet ba jeg aldri om, det er jo forutsigbart fjernt av de tobeinte å ikke klare å se at jeg er en katt, ikke en hund, men en kan vel ikke forvente annet av slike som ikke leser annet enn enkel tegneserielitteratur *zukk*. Men hell i uhell, litt gransking av WWW og jeg fant en annen betydning av navnet, en som passer MachoMeg perfekt.

Det er på tide jeg får ord. Nå har jeg holdt inne i 12 år. Mest fordi designet på tastene foran lysskjermen er svært lite hensiktsmessig utformet for labber, men også fordi jeg først nå i moden alder har kjent et visst behov for å dele av mine erfaringer og tanker. Jeg er nokså røff i kantene, men kan også være ydmyk og smiskende når det er det som gir meg best utbytte av situasjonen.

Jeg bor altså på en holme, der regjerte jeg i ensom firbeint majeztet i mange år. Helt til et annet kattekryp (noen fortjener ganske enkelt ikke å bli kalt katt) fikk servert mat på den samme holmen, i det samme huset! Pelle heter den unge jyplingen, og i sin ungdommelige naivitet og klossethet er han en evig utfordring. Det blir nok en del labbetrykk om ham…

Utsiden:

Enkelte påstår at Pelle og jeg er ganske like av utseende, der vil jeg påpeke følgende, en gang for alle:

Pelle: kort pels, hale som ikke bare peker rett til værs, men til og med litt fremover. Store bollekinn, stor mage, kulerunde øyne med et tomt uttrykk.

Jeg Pluto: lang flott pels (både persere og skogskatter misunner meg) inkl. lange hår på ørene. Pelsen er mer noe mer gyllen enn jyplingen sin. Et klokt blikk, tipptopp kropp. Med unntak av min hale, som ikke er etter normen, men likevel perfekt: den ytterste delen henger litt ned (hvordan det hendte kan du lese om her).

Spesialitet: manipulering av tobeininger

Favorittsitat: ” I tried being reasonable, I didn’t like it.” (Clintern så klart)

Her ser du meg snu ryggen til Pellejyplingen, som ikke tør å se på meg

Reklamer

4 thoughts on “Om meg

  1. He Hiiiiiiuuu ;D

Mjau meg tilbake:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s